Vrhunski stomatološki stručnjaci poliklinike TIM DENT – Miličić svakom pacijentu posvećuju posebnu pažnju, a klinički pregled do posljednjih detalja individualiziraju i prilagođavaju, bilo da je riječ o trudnicama, djeci ili mladima.

Prvi pregled u stomatološkoj poliklinici TIM DENT – Miličić obuhvaća detaljan pregled čeljusti, analizu načinjenih fotografija i studijskih modela te očitanje RTG snimki.

Dodatno, u konzultacije su uključene gotovo sve discipline dentalne medicine. Tako specijalisti iz područja protetike, kirurgije, ortodoncije i parodontologije postavljaju dijagnozu te prema njoj donose plan terapije koji se definira u dogovoru s klijentom, ovisno o njegovim željama i mogućnostima. Svakom se pacijentu daje optimalan plan terapije s cijenom, kao i različite varijacije ponude, a ovisno o pacijentovim mogućnostima.

Nakon konzultacije s našim stomatolozima pacijenti dobiju detaljne upute za održavanje optimalne oralne higijene, uz primjerene kućne mjere prevencije karijesa i parodontitisa.

 

 

 

Sviđa vam se stranica? Podijelite ju!

Kontaktirajte nas ili zatražite ponudu


Ovim izražavam svoju suglasnost i dajem privolu da me Stomatološka Poliklinika Tim Dent iz Zagreba može kontaktirati telefonom, putem e-maila ili drugim sredstvima komunikacije u svrhu ponuda i/ili promocije svojih usluga.
Ovom suglasnošću ujedno potvrđujem da sam upoznat da mogu u bilo kojem trenutku zatražiti uvid u osobne podatke kojim upravlja Stomatološka Poliklinika Tim Dent iz Zagreba te zatražiti njihovu promjenu ili brisanje.