ortopan

3D ortopan ili panoramska snimka cjelovite gornje i donje čeljusti jedna je od glavnih dijagnostičkih metoda u stomatologiji. Pomoću nje se prikazuje stanje usne šupljine na temelju kojeg liječnik dentalne medicine planira daljnji tijek terapije.

Ortopan omogućuje postavljanje brze i precizne dijagnoze u samo nekoliko trenutaka te daje opće informacije o gornjoj i donjoj čeljusti, zubima, stanju kosti i nekim susjednim strukturama poput temporomandibularnih zglobova, sinusa i dr. Ako je potrebno, uvid u cjelokupnu situaciju u usnoj šupljini nadopunjuje se dodatno RVG i CT snimcima.

Ostale informacije vezane za stomatološku dijagnostiku

Stomatološka dijagnostika

Stomatološka dijagnostika temelj je postavljanja ispravne dijagnoze te planiranja daljnje terapije i stomatoloških zahvata.
Više...

Prvi pregled i konzultacije

Vrhunski stomatološki stručnjaci poliklinike TIM DENT – Miličić svakom pacijentu posvećuju posebnu pažnju, a klinički pregled do posljednjih detalja individualiziraju i prilagođavaju, bilo da je riječ o trudnicama, djeci ili mladima.

Više...

CAD/CAM tehnologija

CAD/CAM tehnologija, tj. Computer-Aided Design and Computer-Aided Manufacturing, je sistem koji služi za izradu svih vrsta keramičkih nadomjestaka.

Više...

RTG - radioviziografija (RVG)

RTG - radioviziografija liječnicima dentalne medicine omogućuje dobivanje ciljane slike svakog pojedinog zuba te prikazuje sve detalje krune i korijena, kao i okolne strukture parodonta i alveolarne kosti.
Više...

CT

Stomatologija napreduje iz dana u dan, a za sve inovativnije zahvate u usnoj šupljini, uz stručnost liječnika dentalne medicine, potrebna je i napredna tehnologija.

Više...

 

 

Sviđa vam se stranica? Podijelite ju!

Kontaktirajte nas ili zatražite ponudu


Ovim izražavam svoju suglasnost i dajem privolu da me Stomatološka Poliklinika Tim Dent iz Zagreba može kontaktirati telefonom, putem e-maila ili drugim sredstvima komunikacije u svrhu ponuda i/ili promocije svojih usluga.
Ovom suglasnošću ujedno potvrđujem da sam upoznat da mogu u bilo kojem trenutku zatražiti uvid u osobne podatke kojim upravlja Stomatološka Poliklinika Tim Dent iz Zagreba te zatražiti njihovu promjenu ili brisanje.