Pedodoncija ili dječja stomatologija dio je dentalne medicine koji se bavi prevencijom defekata i oboljenja čeljusti te liječenjem zubi kod djece. Pri tome higijena predstavlja najvažniji faktor u budućem zdravlju, kako mliječnih tako i trajnih zubića. S redovitim dolascima djeteta u stomatološku ordinaciju potrebno je krenuti čim ranije, oko prve godine djetetovog života. To je bitno kako bi se dijete naviknulo na svog stomatologa, ali i kako bi liječnici dentalne medicine upoznali roditelje i dijete s pravilnim navikama oralne higijene te ih kroz igru naučili kako najbolje održavati higijenu zubića.

 

Sviđa vam se stranica? Podijelite ju!

Kontaktirajte nas ili zatražite ponudu


Ovim izražavam svoju suglasnost i dajem privolu da me Stomatološka Poliklinika Tim Dent iz Zagreba može kontaktirati telefonom, putem e-maila ili drugim sredstvima komunikacije u svrhu ponuda i/ili promocije svojih usluga.
Ovom suglasnošću ujedno potvrđujem da sam upoznat da mogu u bilo kojem trenutku zatražiti uvid u osobne podatke kojim upravlja Stomatološka Poliklinika Tim Dent iz Zagreba te zatražiti njihovu promjenu ili brisanje.