Protetika je grana dentalne medicine koja se bavi izradom krunica, mostova i proteza, tj. kojom se nadomještaju izgubljeni zubi te sprječavaju i rješavaju nepravilnosti zubnoga niza. Stomatološka poliklinika TIM DENT – Miličić, predvođena specijalisticom protetike Tamarom Žaja Miličić, s posebnom pažnjom prati novitete u ovoj grani stomatologije, a sve kako bi svojim pacijentima osigurali besprijekorno zdravlje i ljepotu zuba.

Stomatološka protetika dijeli se na fiksnu protetiku, u koju spadaju keramičke krunice i mostovi, te mobilnu protetiku koja uključuje parcijalne i totalne proteze i proteze na implantatima.

Ostale informacije vezane za stomatološku protetiku

Fiksna protetika – zubne krunice i mostovi

Zubne krunice su fiksni protetski nadomjesci koji se ugrađuju na jedan zub ili pak na zubni implantat kako bi pokrili zubnu krunu. Više...

Mobilni protetski nadomjesci – zubne proteze

Mobilna protetika je grana dentalne medicine koja se bavi izradom proteza poštujući sve zahtjeve funkcionalnosti te estetike zuba i čeljus Više...

Sviđa vam se stranica? Podijelite ju!

Kontaktirajte nas ili zatražite ponudu


Ovim izražavam svoju suglasnost i dajem privolu da me Stomatološka Poliklinika Tim Dent iz Zagreba može kontaktirati telefonom, putem e-maila ili drugim sredstvima komunikacije u svrhu ponuda i/ili promocije svojih usluga.
Ovom suglasnošću ujedno potvrđujem da sam upoznat da mogu u bilo kojem trenutku zatražiti uvid u osobne podatke kojim upravlja Stomatološka Poliklinika Tim Dent iz Zagreba te zatražiti njihovu promjenu ili brisanje.