Tamara Žaja Miličić

Tamara Žaja Miličić

dr.med.dent. / specijalist stomatološke protetike

Tamara Žaja Miličić, liječnica dentalne medicine te suvlasnica TIM DENT-a, rođena je 1986. godine u Zagrebu. Na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 2011. godine s izvrsnim uspjehom.

Više...

Dobitnica je nagrade Rektora Sveučilišta u Zagrebu za izradu znanstvenog rada na temu „Znanje doktora dentalne medicine i doktora opće obiteljske medicine o karcinomu usne šupljine“. Tijekom studija bila je aktivan član Studentskog zbora, autorica je mnogih članaka u stručnim časopisima, a 2010. godine održala je predavanje na Godišnjem sastanku Hrvatskoga društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju glave i vrata. Poslijediplomski doktorski studij Dentalne medicine upisala je 2011. godine, a zbog sklonosti prema visokoj estetici 2016. godine je specijalizirala stomatološku protetiku pri Stomatološkom Fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tamara je stručnjakinja za estetsku stomatologiju, a tijekom karijere stručno se usavršavala iz područja stomatološke protetike i dentalne estetike na tečajevima i seminarima u Europi i SAD-u: Las Vegas, 2013., New York, 2013., Beograd, 2009. i 2013. i mnogi drugi te je kolumnistica u časopisima Lijepa i aktivna i Moje zdravlje, gdje daje stručne savjete i odgovore čitateljima.
Marko Miličić

Marko Miličić

dr.med.dent. / specijalist oralne kirurgije i implantologije

Marko Miličić, liječnik dentalne medicine i suvlasnik TIM DENT-a, rođen je 1980. godine u Zagrebu. Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu upisao je 1998. godine te tako nastavio dugogodišnju obiteljsku tradiciju. Diplomirao je 2005., a 2007. godine započeo je specijalizaciju iz oralne kirurgije u KB Dubrava te uspješno stekao titulu specijalista oralne kirurgije i implantologije 2011. godine.

Više...

Marko, također, studira na poslijediplomskom specijalističkom studiju Dentalna medicina i jedan je od vodećih hrvatskih oralnih kirurga. Tijekom karijere, stručno se usavršavao iz područja dentalne implantologije na tečajevima u Europi i SAD-u: „Mekotkivna kirurgija“ (Rim, 2015.), „Implantanti & suprastrukture -All-on-4-prikazi slučaja protokoli u ordinaciji i laboratoriju (Solaris, 2015.), „Asocijacija privatnih doktora stomatologije-implantologija All-on-4“ (Sarajevo, 2015.), „Kirurško protetski protokol za All-on-4-opinion leader (Varaždin, 2015.), „Gide seminar implantologije“ (Las Vegas, 2014.), i brojni drugi. Redovito se susreće s najzahtjevnijim slučajevima u dentalnoj implantologiji, a godišnje uspješno ugradi preko 5.000 implantata. Certificiran je za rad s više vrhunskih implantoloških sustava kao što su Nobel Biocare, Astra Tech, Zimmer, Biomet 3i, Ankylos, Implant Direct, Alpha Bio, Dental Tech i ICX. Doktor Miličić je član Hrvatskog stomatološkog društva, Hrvatskog društva za oralnu kirurgiju, Hrvatskog društva za dentalnu implantologiju, Hrvatskog društva za maksilofacijalnu kirurgiju, Američkog društva za dentalnu implantologiju, Internacionalnog društva za dentalnu implantologiju (ICOI) te Europskog društva za oseointegraciju (EAO). O najnovijoj metodi u implantologiji nazvanoj All-on-four Marko Miličić je u sklopu svog stručnog usavršavanja u Portugalu učio direktno od Paula Mala, čovjeka koji ju je i osmislio, a radi se o najvećem pomaku (inovaciji) u posljednjih 45 godina koliko se implantati koriste za nadomještanje zubi. Svoje znanje i vještine doktor Miličić je usavršavao i u Los Angelesu na Global Institution for Dental Education, i to kod dr. Sashe Jovanovića, jednog od najpoznatijih svjetskih oralnih kirurga. Osim toga, doktor Miličić je i predavač Hrvatske komore dentalne medicine i opinion leader za premium implantološke sustave Implant Direct.
Zoran Miličić

Zoran Miličić

dr.med.dent.

Zoran Miličić, liječnik dentalne medicine, rođen je 1956. godine u Zagrebu. Nakon završene Srednje medicinske zubotehničke škole, slijedio je korake svoga oca i diplomirao 1981. godine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Među prvima je otvorio privatnu stomatološku ordinaciju u Zagrebu.

Više...

Tijekom karijere stručno se usavršavao na kongresima i znanstvenim skupovima u Hrvatskoj: 1. kongres HKDM & GC „Novi trendovi u dentalnoj medicini“ (2012.), „I. regionalni implantoprotetski ICX kongres“ (2011.), tečaj „Specijalistički pristupi u svakodnevnoj praksi“ (2010.), znanstveni skup „Komparativna patologija tumora u svjetlu inicijative“ (2010.), kongres „Suvremeni protetski postupci s primjenom“ (2009.), kongres „Suvremena stomatologija i protetski postupci“ (2009.), „1. Kongres Hrvatskog društva za oralnu medicinu i patologiju“ (2008.), znanstveni skup „Značaj suradnje doktora stomatologije i doktora medicine u pripremi i praćenju bolesnika za transplantaciju“ (2007.), „IV. hrvatski endodontski simpozij“ (2005.) i „Dental progress“ (2004.). Tijekom godina stekao je vrijedno kliničko iskustvo pružajući stomatološke usluge generacijama zadovoljnih pacijenata. 2013. godine postao je član novootvorene ordinacije TIM DENT – Miličić, kojoj daje iznimni doprinos svojim velikim znanjem i bogatim kliničkim iskustvom.
Viktorija Horvat Pilić

Viktorija Horvat Pilić

dr.med.dent.

Viktorija Horvat Pilić, liječnica dentalne medicine, rođena je 1975.godine u Zagrebu. Na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 2003. godine. Nakon završenog pripravničkog staža u Domu zdravlja Zagreb-zapad radila je u nekoliko renomiranih privatnih poliklinika. 2016. postaje dio tima u polklinici TIM DENT Miličić.

Više...

Zahvaljujući iskustvu i velikom broju pacijenata dotakla se svih grana stomatološke djelatnosti s posebnim naglaskom na stomatološku protetiku, estetsku stomatologiju i dentalne lasere uz konstantno stručno usavršavanje na seminarima na području Hrvatske i Europe: Istambul, 2014., Beograd 2015., Nica 2016.,Beč 2017..

Sviđa vam se stranica? Podijelite ju!

Kontaktirajte nas ili zatražite ponudu


Ovim izražavam svoju suglasnost i dajem privolu da me Stomatološka Poliklinika Tim Dent iz Zagreba može kontaktirati telefonom, putem e-maila ili drugim sredstvima komunikacije u svrhu ponuda i/ili promocije svojih usluga.
Ovom suglasnošću ujedno potvrđujem da sam upoznat da mogu u bilo kojem trenutku zatražiti uvid u osobne podatke kojim upravlja Stomatološka Poliklinika Tim Dent iz Zagreba te zatražiti njihovu promjenu ili brisanje.