Kirurške metode liječenja parodontitisa koriste se kada konzervativno liječenje ne može dati zadovoljavajući rezultat. Tada se primjenjuju postupci kao što su redukcija parodontnih džepova, obnavljanje odnosno regeneracija tkiva i kosti, preoblikovanje zubnog mesa (gingive), produžavanje krune zuba te postupci transplantacije kosti i vezivnog tkiva.
Kiruška intervencija BIOLASE WaterLase laserom, koju u poliklinici primjenjujemo, je za pacijenta ugodnija od klasične kirurgije skalpelom jer se zahvati izvode brže, manje su bolni, nema krvarenja i potrebe za šivanjem, oporavak pacijenta je brži, a tkivo zarasta bez ožiljka.

Ostale informacije vezane za paradontologiju

Paradontologija

Parodontologija je specijalistička grana dentalne medicine koja se bavi liječenjem potpornih struktura zuba, a koja je u posljednje vrijeme doživjela izniman napredak. Više...

Sviđa vam se stranica? Podijelite ju!

Kontaktirajte nas ili zatražite ponudu


Ovim izražavam svoju suglasnost i dajem privolu da me Stomatološka Poliklinika Tim Dent iz Zagreba može kontaktirati telefonom, putem e-maila ili drugim sredstvima komunikacije u svrhu ponuda i/ili promocije svojih usluga.
Ovom suglasnošću ujedno potvrđujem da sam upoznat da mogu u bilo kojem trenutku zatražiti uvid u osobne podatke kojim upravlja Stomatološka Poliklinika Tim Dent iz Zagreba te zatražiti njihovu promjenu ili brisanje.