Blistav osmijeh u jednom posjetu stomatologu

Prepoznajući važnost osmijeha prilikom uspostavljanja društvenih odnosa te ostavljanja dobrog prvog dojma, u poliklinici TIM DENT – Miličić posebnu pažnju posvećujemo estetskoj stomatologiji i implantologiji. Tako našim pacijentima nudimo izbjeljivanje zubi ZAAP lampom, najmodernijim uređajem trenutno dostupnim na tržištu. Riječ je o jednom od najatraktivnijih ordinacijskih postupaka pomoću kojeg u samo dva koraka zubi postaju neodoljivi. Prvi korak u izbjeljivanju je uklanjanje mekih i tvrdih naslaga s površine vaših zuba, dok se u drugom koraku zubi izbjeljuju ZAAP lampom, a rezultati su vidljivi u svega 45 minuta. Proces izbjeljivanja je ugodan i bezbolan, a rezultati traju dulje od godine dana. Osim ovog i sličnih estetskih zahvata, svim našim pacijentima nudimo i usluge ugradnje vrhunskih titanskih implantata pojedinačno ili putem najnovijih metoda All-on-4 i All-on-6.

About the Author

tamara

Sviđa vam se stranica? Podijelite ju!

Kontaktirajte nas ili zatražite ponudu


Ovim izražavam svoju suglasnost i dajem privolu da me Stomatološka Poliklinika Tim Dent iz Zagreba može kontaktirati telefonom, putem e-maila ili drugim sredstvima komunikacije u svrhu ponuda i/ili promocije svojih usluga.
Ovom suglasnošću ujedno potvrđujem da sam upoznat da mogu u bilo kojem trenutku zatražiti uvid u osobne podatke kojim upravlja Stomatološka Poliklinika Tim Dent iz Zagreba te zatražiti njihovu promjenu ili brisanje.