Patricija Kvaternik

Patricija Kvaternik

Magistar ekonomije

Patricija Kvaternik, voditeljica poliklinike, rođena je 1988. godine u Zagrebu, gdje je i završila srednju Hotelijersko – turističku školu. Pri završetku školovanja 2007. godine upisala je preddiplomski sveučilišni studij na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Više...

2011. godine diplomirala je na smjeru Međunarodni menadžment. Iste godine Patricija svoje obrazovanje nastavlja upisom na diplomski studij na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, gdje se usavršava u poslovnoj ekonomiji i menadžmentu te 2012. godine završava studij sa zvanjem magistra ekonomije. U ordinaciji TIM DENT – Miličić voditeljica je poliklinike, a posebnu pažnju posvećuje prijemu pacijenata. S obzirom da tečno govori 3 strana jezika, odgovorna je i za svu komunikaciju putem telefona i e-maila. Patricija stoji na raspolaganju svim pacijentima poliklinike TIM DENT – Miličić te je u dogovoru s liječnicima u stanju u najkraćem roku ponuditi kvalitetne odgovore.

Sandra Domazet

Sandra Domazet

Dentalni asistent

Sandra Domazet, dentalni asistent, rođena je 1970. godine u Zagrebu. Nakon završene srednje Medicinske škole, pripravnički staž odradila je u Domu zdravlja Centar gdje nakon položenog stručnog ispita ostaje i raditi.

Više...

Od 1996. godine Sandra radi u privatnoj stomatološkoj ordinacija dr. Zorana Miličića, a 2013. godine priključuje se proširenom stručnom timu TIM DENT – Miličića. Tijekom karijere stručno se usavršavala na tečajevima i seminarima u Hrvatskoj: „Toksične reakcije na lokalne anestetike“ (Zagreb, 2013.), „Traume zuba u djece“ (Zagreb, 2013.), „Temporomandibularni poremećaj i terapija udlagama“ (Zagreb, 2012.), „Najčešće ortodontske anomalije“ (Zagreb, 2011.), „Intervencija medicinske sestre kod krvarenja u stomatološkoj praksi“ (Zagreb, 2011.), „Prevencija oralnih bolesti“ (Zagreb, 2010.) i „Trudnica u ordinaciji dentalne medicine“ (Zagreb, 2010.). Sandra je vrhunski dentalni asistent s dugogodišnjim iskustvom i izuzetnom vještinom.

Kornelija Galic

Kornelija Galic

Dentalni asistent

Kornelija Galic rođena je 1986. godine u Zagrebu, a srednju ekonomsku školu završila je u Njemačkoj. Nakon završetka školovanja stručno se osposobljava za dentalnog asistenta u Njemačkoj, gdje istovremeno završava stručnu praksu u privatnoj stomatološkoj poliklinici.

Više...

Iskustvo je stekla kroz višegodišnje asistiranje u nekoliko privatnih stomatoloških poliklinika u Zagrebu. U poliklinici TIM DENT Miličić obavlja poslove asistiranja u oralnoj kirurgiji i implantologiji te je osposobljena za rad sa PRF-om.

Sviđa vam se stranica? Podijelite ju!

Put prema zdravom i lijepom osmijehu kreće od kontakta. Ako imate bilo kakvo pitanje vezano uz zdravlje vaših zubi, javite nam se još danas!

Loading...
error: Sadržaj nije moguće kopirati